Κέφι και ανταλλαγή ευχών στην εκδήλωση των υπαλλήλων της Π.Ε.Τ.

Την πρώτη ετήσια εκδήλωση για τη νέα χρονιά είχαν την ευκαιρία να διοργανώσουν η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Διοργάνωσαν τον ετήσιο χορό του, έχοντας την ευκαιρία να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να ανταλλάξουν ευχές.

Κατά την εκδήλωση αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε πρώην εργαζόμενους που συνταξιοδοτήθηκαν το 2022 και βραβευτήκαν τα παιδιά των υπαλλήλων που εισήχθησαν σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τυχερή της βραδιάς για το φλουρί ήταν η κ. Αργυρώ Χλήνου υπάλληλος της υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής Καλαμπάκας, που δέχτηκε τις ευχές για υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Γακόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ντίνος Μπάρδας, η βουλευτής ΝΔ κ. Κατερίνα Παπακώστα,ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Χρήστος Ζαραμπούκας, η πρόεδρος της γυναικείας επιχειρηματικότητας του επιμελητηρίου Τρικάλων και εν δυνάμει υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαρίνα Κοντοτόλη , ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θοδωρής Χήρας, ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος Αστικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Ζιώγας, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας και φίλοι του συλλόγου.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τις τοπικές επιχειρήσεις που εμπλούτισαν μια πλούσια λαχειοφόρο, και εύχεται σε όλους, το 2023 να κυριαρχήσει η υγεία, η χαρά, η αλληλεγγύη και η ειρήνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.