Συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές οι νηπιαγωγοί του Δήμου Φαρκαδόνας

Με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει υγεία πρωτίστως αλλά και πρόοδο στους μικρούς μαθητές κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα των νηπιαγωγών των νηπιαγωγείων του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με την «KriniLive» σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, αμέσως μετά την λήξη του σχολικού προγράμματος, οι νηπιαγωγοί της Φαρκαδόνας, ήρθαν να συναντηθούν στο κατάστημα ΦΑΫΤΤΟΣ να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν θέματα της καθημερινότητας του σχολείου και ευρύτερα.

Κοντά στους νηπιαγωγούς βρέθηκαν ο διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Τρικάλης, και η Σ.Ε.Ε. κα Άρτεμις Παπαδημητρίου. Τα δυο στελέχη της εκπαιδευτικής διεύθυνσης ευχήθηκαν καλή χρονιά στους συναδέλφους τους εκπαιδευτικούς, ένα έτος που θα απομακρύνει κάθε πρόβλημα που προέκυψε τα δυο προηγούμενα της πανδημίας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα προσέφερε η κα Αθηνά Πίσπα ενώ τυχερή της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί η νηπιαγωγός Του νηπιαγωγείου της Φαρκαδόνας κα Χριστίνα Μπαγιώτη, που δέχτηκε τις ευχές των συναδέλφων της για καλοτυχία και επίτευξη των στόχων της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.