Καθρέφτης η πλατεία της Κρήνης από την εθελοντική εργασία γυναικών

Καθάρισαν το κέντρο του χωριού και το σημείο που καθημερινά απολαμβάνουν το παιχνίδι τους πολλά μικρά παιδιά

Άστραψε στην κυριολεξία η πλατεία της Κρήνης χάρη στην εθελοντική εργασία που πραγματοποίησαν γυναίκες του χωριού και μητέρες παιδιών που χαίρονται το παιχνίδι τους στον συγκεκριμένο χώρο.

Η πλατεία εδώ και αρκετό διάστημα παρουσίαζε μια άκρως αντιαισθητική εικόνα, με τη συγκέντρωση σκουπιδιών και φύλλων από τα δέντρα. Το γεγονός ότι η  πλατεία έμεινε ακαθάριστη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και στο χώρο συγκεντρωνόταν σε καθημερινή βάση πολλά παιδιά, αποτέλεσε την αφορμή για τις μητέρες να αναλάβουν δράση, λαμβάνοντας σκούπες και φαράσια καθαρίζοντας το χώρο. Μέσα σε λίγες ώρες χάρη στην επέμβαση των γυναικών το κέντρο του χωριού και η πλατεία άλλαξαν όψη, αποκτώντας την καλαίσθητη εικόνα που παρουσιάζει το χωριό, που χαρακτηρίζεται ως το καθαρότερο όλων της περιοχής μας και του νομού θα έλεγε κανείς.

Πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο στις γυναίκες που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία και η κίνηση του στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθηθεί μελλοντικά…

KRINI LIVE