Καθημερινά τα κρούσματα κορονοϊού και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας

Πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη σύμφωνα με  πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» η διενέργεια rapid test στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας

Δυστυχώς και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας η κατάσταση με τη διασπορά ου κορονοϊού δεν είναι η καλύτερη. Σε καθημερινή βάση νοσούν αρκετά άτομα, τα οποία ή μεταφέρονται για νοσηλεία σε κάποιο νοσοκομείο είτε των Τρικάλων, είτε της Λάρισας. Αν και μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με αριθμούς και ποσοστά, τα φαινόμενα, είτε μέσω της διενέργειας τεστ, είτε από τη μεταφορά ασθενών με ύποπτα συμπτώματα στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, αποτυπώνουν το μέγεθος της κατάστασης. Σe πολλά σπίτια του Δήμου Φαρκαδόνας υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που νοσεί, ενώ άγνωστο αποτελεί πόσοι άνθρωποι έχουν νοσήσει, αλλά δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και αποτελούν υγειονομικές βόμβες.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» γιατρός της περιοχής μας, σαφή εικόνα για το μέγεθος της κατάστασης αναμένεται να αποτυπωθεί την ερχόμενη εβδομάδα με την διενέργεια rapid test στο Δήμο Φαρκαδόνας. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το τεστ θα διενεργηθεί στην έδρα του Δήμου σε ανοιχτό χώρο πιθανότητα στο γήπεδο της Φαρκαδόνας, την ερχόμενη Τετάρτη το πρωί. Ακριβή ημερομηνία και ώρα θα δοθεί τις επόμενες ημέρες με επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο οι γιατροί συνεχίσουν να συστήνουν την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, την τήρηση των περιοριστικών μέτρων προκειμένου να παραμείνουμε υγιείς και να μην θέσουμε την υγεία μας σε κίνδυνο.