Οι ηλικιωμένοι του Γριζάνου διασκέδασαν όπως οι νέοι

Χορός και πλούσια ψυχαγωγία σκιαγράφησαν το τοπίο στην κοπή της βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Γριζάνου που διεξήχθη το βράδυ της Τσικνοπέμπτης

Αντάλλαξαν ευχές και το διασκέδασαν τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Γριζάνου. Η διοίκηση του ΚΑΠΗ διοργάνωσε μια εξαιρετικά όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, την πρώτη κατά σειρά του χρόνου στην διάρκεια της οποία κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στην εκδήλωση το κέφι εκτοξεύτηκε στα ύψη με τους ηλικιωμένους, μέλη του ΚΑΠΗ να διασκεδάζουν, αποδεικνύοντας ότι ακόμη κι αν τα χρόνια περάσουν η διάθεση των ανθρώπων είναι ίδια, όπως αυτή της νιότης. Τα μέλη της διοίκησης του ΚΑΠΗ απηύθυναν τις ευχές τους, επισημαίνοντας ότι και το 2018, το ΚΑΠΗ Γριζάνου θα συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια θέρμη, αναπτύσσοντας πολύμορφες δραστηριότητες, για την ψυχαγωγία, για την ενημέρωση σε ευαίσθητα θέματα και την διασκέδαση των μελών του. Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγινε αναδρομή στο παρελθόν και στην χρονιά που αφήσαμε πίσω μας, η οποία χαρακτηρίστηκε πλούσια σε δράσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Καραμάνος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Αναγνώστου και οι πρόεδροι του Γριζάνου και του Αχλαδοχωρίου κ. κ. Αχιλλέας Κακαδιάρης και Βασίλης Κουτσοδήμος.

«Σήμερα παίρνουμε δύναμη από τη διάθεση των περήφανων αυτών ανθρώπων που παρά το πέρας των χρόνων, διασκεδάζουν και χαίρονται τη ζωή, όπως οι νέοι. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που αποτελούν τους στυλοβάτες των οικογενειών τους, είναι οι άνθρωποι που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κοιτούν τη ζωή με αισιοδοξία και θάρρος. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους εμείς ως δημοτική Αρχή, είμαστε και θα βρισκόμαστε δίπλα τους, όποτε χρειαστούν», τόνισε ο δήμαρχος κ. Θ. Μειβάκης, απευθύνοντας ταυτόχρονα τις ευχές του.

Τις ευχές εκ μέρους τις διοίκησης έδωσε ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Θανάσης Μίχος.