Έρευνα και αγορές Αποκριάτικων στολών από τους Φαρκαδόνιους

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται καταστήματα για την προμήθεια των αξεσουάρ για την Αποκριάτικη μεταμφίεση

Για τα Αποκριάτικα πάρτι που θα διοργανωθούν τις επόμενες ημέρες βαδίζοντας προς τις Απόκριες προετοιμάζονται μικροί και μεγάλοι.

Οι Απόκριες δεν αποτελούν μονάχα γιορτή των παιδιών. Στην γιορτή πρωταγωνιστούν μικροί και μεγάλοι που διασκεδάζουν σε ξέφρενους ρυθμούς, υποδυόμενοι μυθικούς ήρωες αλλά πρόσωπα τις τρέχουσας και καθημερινής επικαιρότητας.

Τις τελευταίες ημέρες μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται εποχικά καταστήματα προκειμένου να προμηθευτούν μια αποκριάτικη στολή και όλα τα αξεσουάρ που τις συνοδεύουν. Στολές, μάσκες, περούκες και διάφορα άλλα είδη έχουν την τιμητική τους, που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα και να ξεφύγουμε για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Όσο για τις τιμές αυτές κυμαίνονται σε σταθερά επίπεδα και δεν διαφέρουν σε σχέση με άλλες χρονιές. Οι τιμές εξαρτώνται από τα είδη ξεκινώντας για από τα 20 ευρώ προς ενοικίαση και ανέρχονται έως και τα 100 ευρώ για αγορά.

Πολλοί εξάλλου είναι εκείνοι που αντί να αγοράσουν κατασκευάζουν τις στολές μόνοι τους, για να αποφύγουν τα έξοδα. Εκεί η φαντασία και η δημιουργία έχει το πρώτο λόγο και ο καθένας εμπνέεται από πρόσωπα και καταστάσεις που θα κάνουν την εντυπωσιακή διαφορά.

Οι αγορές συνεχίζονται λοιπόν και η διασκέδαση θα κορυφωθεί το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας όπου θα πέσει και η αυλαία του φετινού εορτασμού.