Ικανοποίηση προκάλεσε η απόφαση για το άνοιγμα καφέ και ταβερνών

Άρχισε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για το άνοιγμα της εστίασης στις 25 Μάϊου, οχτώ ημέρες νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί αρχικά

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκαλεί στους τοπικούς ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, καφετέριες και ταβέρνες, η απόφαση της κυβέρνησης για άρση της απαγόρευσης, μια εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα από της 25 Μάϊου. Αρχικά η επαναλειτουργία των εν λόγω επιχειρήσεων ήταν προγραμματισμένη για την 1 Ιουνίου, ωστόσο αυτό άλλαξε μετά το πράσινο φως που άναψε η επιτροπή λοιμώξεων.

Τα μέτρα που θα ληφθούν για την προστασία των πολιτών και των εργαζομένων αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο το απόγευμα κατά την ενημέρωση της αρμόδιας επιτροπής.

Με το που ανακοινώθηκε η απόφαση για την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης και στην περιοχή της Φαρκαδόνας, υπήρξε απόλυτη ικανοποίηση. Πολλοί από τους ιδιοκτήτες φρόντισαν να σχολιάσουν θετικά την απόφαση, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έσπευσαν να σημειώσουν ότι η εν λόγω απόφαση κρινόταν αναγκαία καθώς και θα επιστρέψουν κι εκείνοι με τη σειρά τους στην καθημερινότητα, όπως όλοι οι κλάδοι, παράλληλα θα υπάρξει τόνωση στις επιχειρήσεις που για ένα περίπου δίμηνο παραμένουν κλειστές.

Πλέον όλοι αναμένουν τις οδηγίες προκειμένου να προετοιμαστούν καταλλήλως για το άνοιγμα των επιχειρήσεων τους το οποίο θα γίνει μετά από ένα 8ημερo κι όχι από 15νθημερο.

KRINI LIVE