Ευχές και κάλαντα δέχτηκε ο Χρήστος Μιχαλάκης από το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

Χριστουγεννιάτικη μουσική νότα στο κέντρο της πόλης έδωσαν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων.

Μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα, εκπαιδευτικοί και μαθητές συνάντησαν τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, κ. Χρήστο Μιχαλάκη, όχι στο γραφείο του, αφού αυτό θα ήταν μικρό για να τους φιλοξενήσει, αλλά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με το παρών να δίνει και ο περιφερειακός σύμβουλος, Ντίνος Μπάρδας.

Με τις μελωδίες να δίνουν γιορτινό χρώμα στην πόλη, ο αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με εκπαιδευτικούς και μαθητές, για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

«Εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά, με Υγεία και Ευτυχία και ένα 2023 όπου ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και ως κοινωνία συνολικά, θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να προχωρήσουμε μπροστά μέσα σε πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας. Ιδιαίτερα στην μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, εύχομαι μία χρονιά γεμάτη μάθηση, γνώση, αλλά και νέες εμπειρίες στο περιβάλλον του σχολείου. Η Περιφέρεια θα βρίσκεται σταθερά δίπλα τους, στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθειά τους», σημείωσε ο Χρήστος Μιχαλάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.