Η εταιρία «PROTEAS – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ» προσέφερε μια νέα αισθητική εικόνα στο εστιατόριο «OLA KALA» στο Dingolfing της Γερμανίας

Την σφραγίδα της στην ανακαίνιση μιας ακόμη επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην πόλη Dingolfing της Γερμανίας έβαλε η εταιρία PROTEAS – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ.

Με πρωτότυπες ιδέες που μόνο οι ειδικοί της εταιρείας PROTEAS – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ. μπορούν να προσφέρουν, με γούστο και φινέτσα, που συμβαδίζουν με τις νέες και σύγχρονες τάσεις της μόδας, το εστιατόριο «OLA KALA» στο Dingolfing της Γερμανίας απέκτησε μια άκρως αισθητική εικόνα που συναρπάζει την πολυπληθή πελατεία του.

Εστιάζοντας στην επίπλωση ξενοδοχείων, οικιών, διαμερισμάτων, εστιατορίων και αμέτρητων projects, o χώρος του contract (A-Z) είναι ένα πεδίο που η εταιρία ασχολείται ενεργά, αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη αλλά και την περιοχή του Περσικού κόλπου.

Στηριζόμενη στις ιδέες και τις ανάγκες των πελατών της, το εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα της PROTEAS, μετατρέπει τις προσδοκίες σε πραγματικότητα, αντιλαμβανόμενο την μοναδικότητα του κάθε έργου.

Η εταιρία Proteas, δραστηριοποιείτε στους παρακάτω τομείς:

ü  έπιπλα ξενοδοχείων

ü  έπιπλα εστιατορίων

ü  contract

ü  οικιακό έπιπλο

ü  έπιπλα κουζίνας

ü  ντουλάπα -πόρτα

ü  ειδικές κατασκευές

ü  δάπεδο

ü  επενδύσεις

ü  μεταλλικές διακοσμητικές εφαρμογές

PROTEAS – Αφοί Παπαϊωάννου Α.Ε., 6ο χλμ. Λάρισας – Τρικάλων, Λάρισα τηλ. 2410 851168, e-mail: info@proteas.grwww.proteas.gr