«Η Ανάσταση του Κυρίου να γεμίσει ελπίδα και αισιοδοξία τις καρδιές μας»

Τις ευχές μεταφέρει η πρόεδρος της κοινότητας του Γριζάνου κα Ευανθία Κακαδιάρη

«Πάσχα ιερόν ημίν σήμερον αναδέδεικται, Πάσχα καινόν, Άγιο, Πάσχα Μυστικό, Πάσχα Πανσεβάσμιο, Πάσχα Χριστός ο Λυτρωτής, Πάσχα Άμωμο, Πάσχα Μέγα…».

Τις ευχές για τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης μεταφέρει στους συγχωριανούς, στους συνδημότες, στους συναδέλφους της και σ΄ όλο το κόσμο, η πρόεδρος της κοινότητας του Γριζάνου κα Ευανθία Κακαδιάρη.

«Χρηστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά, στους συγχωριανούς μου, στους συνδημότες, στους συναδέλφους αιρετούς και σε όλο το κόσμο. Εύχομαι ολόψυχα η Ανάσταση του Κυρίου να γεμίσει ελπίδα και αισιοδοξία στις καρδιές όλων μας, οι οποίες σήμερα κυριεύονται από το φόβο και την αγωνία που πηγάζουν από την πανδημία του κορονοϊού.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ η σκέψη μας και οι ευχές θα πρέπει να περιστραφούν στους ανθρώπους που μάχονται για αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τόσο της Θεσσαλίας, όσο κι όλης της χώρας. Θα πρέπει να περιστραφεί στους ανθρώπους που αγωνίζονται για την Ασφάλεια μας και την εφαρμογή των μέτρων. Θα πρέπει ταυτόχρονα να περιστραφεί σε όλους εκείνους που εργάζονται, εξυπηρετώντας τις ανάγκες. Οι ευχές όλων μας τους συνοδεύουν σήμερα και πάντα. Μπορεί το Πάσχα που ζούμε την φετινή χρονιά να είναι μελαγχολικό και θλιμμένο. Ωστόσο η ελπίδα δεν χάθηκε κι γι’ αυτοί πρέπει να αγωνιστούμε όλοι.

Χρονιά πολλά με υγεία και ευτυχία. Χριστός Ανέστη», αναφέρει στο μήνυμα της η κα Κακαδιάρη.

KRINI LIVE