Για ποιοτικά καύσιμα και καλό φαγητό οι δρόμοι οδηγούν στις επιχειρήσεις Σαμπαλιώτη στους Γεωργανάδες

Πλέον η επιχείρηση επεκτάθηκε και στον τομέα της εστίασης. Προσφάτως ξεκίνησε να λειτουργεί δίπλα από τις εγκαταστάσεις του πρατηρίου, ταβέρνα, η οποία καθημερινά και ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες αποτελεί πόλο έλξης για τους συνδημότες μας, από το σύνολο των χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας

Λίγα μόλις μέτρα από την παράκαμψη της εθνικής οδού προς Γεωργανάδες, συναντά κανείς το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων υπό τη διεύθυνση της Στεφανίας Σαμπαλιώτη. Μια επιχείρηση που εδρεύει επί σειρά ετών στο συγκεκριμένο σημείο, προσφέροντας ποιοτικά καύσιμα, καθώς επίσης κι άλλες ακόμη διευκολύνσεις προς την πολυπληθή πελατεία της. Έλεγχος του οχήματος, αλλαγή λαδιών, πλύσιμο, γεφυροπλάστιγγα για ζύγισμα φορτίων είναι μερικές από τις υπηρεσίες του πρατηρίου, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Πλέον η επιχείρηση επεκτάθηκε και στον τομέα της εστίασης. Προσφάτως ξεκίνησε να λειτουργεί δίπλα από τις εγκαταστάσεις του πρατηρίου, Ψησταριά, η οποία καθημερινά και δη τις βραδινές ώρες αποτελεί πόλο έλξης για τους συνδημότες μας, από το σύνολο των χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας. Σ’ ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον, με θέα τα λαμπερά φώτα της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει σε καθημερινή βάση ψητά της ώρας, ενώ τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο το κατάστημα διαθέτει λαχταριστές και ασυναγώνιστες σε νοστιμιά σούβλες. Αγνά και ντόπια κρεατικά που αφήνουν ξεχωριστή γεύση.

Στο χώρο λειτουργεί παιδική χαρά για το παιχνίδι των παιδιών που μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια και ξενοιασιά το παιχνίδι τους.

Για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και τις καλοκαιρινές βραδιές, για την προμήθεια καύσιμων το πλύσιμο του αυτοκινήτου και την απόλαυση καλού φαγητού, πλέον όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν στις επιχειρήσεις της κας Σαμπαλιώτη.

Για μικρές αποδράσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες…

ΣΑΜΠΑΛΙΩΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ 18ο ΧΛΜ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΔΕΣ, Τ.Κ. 42300 ΤΗΛ.. 2433061310