Χρήστος Κιόρρης στη Φαρκαδόνα: Τέντες Παντός Τύπου – Επισκευές – Πλύσιμο και Αλλαγές Πανιών, υπεύθυνα και επαγγελματικά

Κάντε την καταλληλότερη επιλογή τέντας για το σπίτι ή την επιχείρηση σας, διαλέξτε με βάση την αισθητική και τον προϋπολογισμό σας

Η επιχείρηση έρχεται να προσφέρει μοντέρνες προτάσεις που θα ομορφύνουν κάθε γωνιά του σπιτιού και της επιχείρησής σας, ποιότητα, εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία και το σημαντικότερο φιλικές και προσιτές τιμές προς κάθε ενδιαφερόμενο

Όταν ο ήλιος χτυπά το σπίτι και την επιχείρησή σας, όταν η βροχή δημιουργεί προβλήματα, η επιχείρηση συστημάτων σκίασης και τεντών του Χρήστου Κιόρρη στη Φαρκαδόνα έρχεται να δώσει άμεσα λύσεις. Προτάσεις και λύσεις που συμβαδίζουν με την ποιότητα και τις προσιτές τιμές που ικανοποιούν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.

Η επιχείρηση έρχεται να προσφέρει μοντέρνες προτάσεις που θα ομορφύνουν κάθε γωνιά του σπιτιού και της επιχείρησής σας, ποιότητα, εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία και το σημαντικότερο φιλικές και προσιτές τιμές προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο εξειδικευμένος τεχνικός, προσφέρει άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα, συμβάλλοντας και στην τοποθέτηση των συστημάτων σκίασης στο σπίτι και σε κάθε δικό μας προσωπικό χώρο, επαγγελματικό αλλά και εξοχικό. Ταυτόχρονα αναλαμβάνει το πλύσιμο, την συντήρηση, το γάζωμα των τεντών, γεγονός που διευκολύνει όλους εκείνους που τον εμπιστεύονται.

Η επιχείρηση του Χρήστου Κιόρρη, λειτουργεί στην καρδιά της Φαρκαδόνας επί της οδού Καραϊσκάκη και είναι έτοιμη να προσφέρει ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Κάντε την καταλληλότερη επιλογή τέντας για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Διαλέξτε με βάση την αισθητική αλλά και τον προϋπολογισμό σας.

Υπεύθυνος Καταστήματος Χρήστος Κιόρρης. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973843612.