Φαρκαδόνιοι κάθε ηλικίας αγκάλιασαν και ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στις μητέρες τους

Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας διοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας για να τιμήσει όλες της μανούλες του κόσμου

Το προσκλητήριο που απηύθυνε η διοίκηση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας για συμμετοχή στην εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας συνάντησε ιδιαίτερη ανταπόκριση σε κάθε ηλικία Φαρκαδόνιου.

Μικροί και μεγάλοι το πρωί της Κυριακής, ανήμερα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας, συναντήθηκαν στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας για να τιμήσουν την μητέρα.

Την μανούλα που για κάθε άνθρωπο είναι κάτι το ξεχωριστό, η πηγή έμπνευσης και ζωής, το αποκούμπι στις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Το πρόσωπο που θα τρέχουμε πρώτοι για να πούμε το παράπονό μας, τον πόνο μας, τη χαρά μας, κι αυτή με το χαμόγελο και το χάδι της θα απλώσει την αγκαλιά της για να χαρεί με τις χαρές μας και να δακρύσει με τις λύπες μας.

Όλοι λοιπόν μικροί και μεγάλοι συναντήθηκαν στην πλατεία της Φαρκαδόνας. Με λουλούδια, ζωγραφιές και γλυκιές λιχουδιές έσπευσαν να πουν χρόνια πολλά στις μητέρες τους, να τις αγκαλιάσουν και να τις ευχαριστήσουν για όσα τους προσφέρουν. Το πρωινό χαρακτηρίστηκε ξεχωριστό, όπως ξεχωριστή υπάρχει η συγκεκριμένη ημέρα για κάθε άνθρωπο. Ξεχωριστό καθώς η 13η Μαΐου είναι αφιερωμένη στις μητέρες όλου του κόσμου που αγωνιούν για τα παιδιά τους.