Φαρκαδόνια εκπροσώπηση στο συνέδριο της Π.Ο.Ε . ΕΚΑΒ

Πρώτος σε σταυρούς αναδείχτηκε στις εκλογές του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας ο κ. Γιάννης Γούλας ενώ στις εκλογές συμμετείχε και ο συνντοπίτης Στέφανος Καραμπέρης

Με αυξημένη συμμετοχή διεξήχθησαν οι εκλογές των εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Θεσσαλίας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΚΑΒ.

Ένα συνέδριο που αναμένεται να τεθούν και να συζητηθούν με κάθε λεπτομέρεια τα προβλήματα που απασχολούν το κλάδο και κατ’ επέκταση τους εργαζομένους που αναζητούν λύσεις για αρκετά χρόνια.

Στις εκλογές συμμετείχαν δυο ψηφοδέλτια εκείνα της «Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στο οποίο συμμετείχαν δύο Τρικαλινοί στην καταγωγή και συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Γούλας με καταγωγή από την Παναγίτσα και ο κ. Στέφανος Καραμπέρης με καταγωγή την περιοχή της Πύλης καθώς επίσης και της Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Νικήτρια των εκλογών αναδείχτηκε η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας λαμβάνοντας 133 ψηφοδέλτια με δεύτερη την Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με 64 ψηφοδέλτια.

Η πρώτη παράταξη μετά τις εκλογές εξέλεξε 7 συνέδρους και η δεύτερη 3.

Συγκεκριμένα από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας εκλέγονται οι: Γιάννης Γούλας με 110 σταυρούς, Ακριβή Σαράφη με 97 σταυρούς, Γιάννης Μακρυγιάννης με 83 σταυρούς, Στέφανος Καραμπέρης με 65 σταυρούς, Κώστας Κοσπεντάρης με 61 σταυρούς, Αναστασία Σαμαρά με 61 σταυρούς και Γιώργος Ζαρογιάννης με 51 σταυρούς.

Από την παράταξη της Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας ΕΚΑΒ Θεσσαλίας εκλέγονται οι: Γιώργος Μυτούλας με 47 σταυρούς, Αντώνης Κουκουσούλης με 46 σταυρούς και Στυλιανός Κουτσογιάννης με 38 σταυρούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκλογές στα κατά τόπους πρωτοβάθμια σωματεία που ανήκουν στην ΠΟΠΕΚΑΒ θα πρέπει να διενεργηθούν το αργότερο μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουνίου για την εκπροσώπησή τους στο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο (συνέδρους).