Ευρεία ενημέρωση έλαβαν η εκπαιδευτική κοινότητα του Λυκείου Οιχαλίας για την αντιμετώπιση επικίνδυνων φυσικών φαινομένων

Ενημερωτική ομιλία από τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Τρικάλων και από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο του σταθμού της Οιχαλίας. 

O κ. Φωλίνας Στέφανος, Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων σήμερα στις 8/12/2022 στο ΓΕΛ ΟΙΧΑΛΙΑΣ, κατόπιν πρόσκλησης του διευθυντή κ. Κυρίτση και του Συλλόγου Διδασκόντων, ενημέρωσε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την πρόληψη και την αντιμετώπιση σεισμών, φυσικών καταστροφών, πλημμυρών, θεομηνιών, τεχνολογικών ατυχημάτων και γενικότερα για θέματα που σχετίζονται με την ασφαλή λειτουργία της σχολικής μονάδας. Παράλληλα έγινε ενημέρωση και απο τον κ. Κοτρώτσιο, αξιωματικού υπηρεσίας του Πυροσβεστικού κλιμακίου της Οιχαλίας. Ακολούθησε επίδειξη χρήσης των πυροσβεστήρων στο προαύλιο του σχολείου.

Τέλος, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν ελεύθερα σχετικά με θέματα πολιτικής προστασίας και πυρόσβεσης που απαντήθηκαν από τους κ.κ. Κοτρώτσιο, αξιωματικού υπηρεσίας του Πυροσβεστικού κλιμακίου της Οιχαλίας και Φωλίνα από πλευράς Π.Π.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.