Από αρχές του χρόνου αλλάζει στέγη το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας

Σε νέο κτήριο μεταφέρεται από τις αρχές του χρόνου το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας. Ήδη οι εργασίες στο κτήριο του πρώην Ειρηνοδικείου Φαρκαδόνας που θα μεταφερθεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας βρίσκονται σε καλό στάδιο και προχωρούν με αμείωτη ένταση κι όπως εκτιμάται στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση.

Στη Φαρκαδόνα το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε, σύμφωνα με την «Krini Live» η διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων με σκοπό την συνάντηση με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, Δημήτριο Νταφέκη. Ο πρόεδρος της διοίκησης, Γιάννης Αναγνώστου και μέλη της διοίκησης ενημερώθηκαν από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, για την εξέλιξη των εργασιών και την πορεία του έργου.

Όπως διαπιστώθηκε κι από την αυτοψία στο χώρο, οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και σύντομα υπάλληλοι και πολίτες θα έχουν στην διάθεση τους έναν χώρο που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις και θα παρέχει διευκόλυνση στο έργο των αστυνομικών και εξυπηρέτηση στους πολίτες που σπεύδουν να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους.

Όπως υπογραμμίστηκε άλλωστε και από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιάννη Αναγνώστου, το έργο δεν θα εξυπηρετεί και θα διευκολύνει μονάχα τους συναδέλφους αστυνομικούς αλλά και το σύνολο των πολιτών.

Εξάλλου το υπάρχον κτήριο που φιλοξενείται σήμερα το Α.Τ. Φαρκαδόνας, λόγω της παλαιότητας αλλά και της μικρής σχετικά επιφάνειας, δημιουργούσε εμπόδια, γεγονός που έκρινε επιτακτική την ανάγκη μετεγκατάστασης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η διοίκηση της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων επισκέφτηκε και το δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπύρο Αγναντή, με σκοπό να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στο έργο της μετεγκατάστασης, προσφέροντας ένα συμβολικό δώρο.

Από τον ίδιο χώρο η Ένωση ευχαρίστησε θερμά και τον Χρήστο Μιχαλάκη, αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, για τις δικές του φιλότιμες προσπάθειες για την υλοποίηση της μετεγκατάστασης, καθώς κι όλους εκείνους που συνέβαλαν ως προς αυτό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.