Ο Αη Βασίλης μας περιμένει όλους στην είσοδο του καταστήματος «Bouqueto» προσφέροντας συμβολικά δώρα

Στα γιορτινά του έχει ντυθεί το κατάστημα Είδη Δώρων – Ανθοπωλείο «Bouqueto» και μας προσκαλεί να το επισκεφτούμε για τις αγορές των εορταστικών δώρων. Το κατάστημα που βρίσκεται στην καρδιά της Φαρκαδόνας, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τις επόμενες ημέρες. Το κατάστημα θα λειτουργεί παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και στην είσοδό του, θα μας περιμένει ο Αη Βασίλης, μοιράζοντας μικρά, συμβολικά δώρα στην πολυπληθή πελατεία του.

Σε αυτές τις γιορτές το «Bouqueto» έρχεται να επιβραβεύσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη της πολυπληθούς πελατείας και με την κάθε αγορά μπαίνουμε στην μεγάλη κλήρωση που θα διεξαχθεί την 1η του χρόνου με live μετάδοση στο Facebook και Instagram.

Συγκεκριμένα θα κληρωθούν 15 δώρα και ειδικότερα:

1 μπουκέτο λουλούδια, 1 φουλάρι, 1 κραμαστό, 1 τσάντα, 1 κορνίζα, 1 πορτοφόλι, 1 γούρι, 1 βάζο, 1 γυάλα χριστουγέννων, 1 παιδικό σετ, 1 ζευγάρι σκουλαρίκια, 1 κούπα, 1 παλτό, 1 βραχιόλι χεριού, 1 εικόνα της Παναγίας.

Το κατάστημα εύχεται στην πολυπληθή πελατεία και σε όλο τον κόσμο χαρούμενες και ευτυχισμένες γιορτές με υγεία και αγάπη.

Η επιχείρηση θα λειτουργεί από τις 9:30 το πρωί έως το βράδυ και θα δέχεται ακόμη και τις παραγγελίες σε λουλούδια και δώρα προκειμένου να τα μεταφέρει στα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.