Ευχαριστίες Αναγνώστη σε γιατρούς και νοσηλευτές Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας και του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Τις ευχαριστίες του προς του γιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας αλλά και τους συναδέλφους τους στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, μεταφέρει μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» κάτοικος της Οιχαλίας

Ο συνδημότης μας ο οποίος έζησε για 40 χρόνια στη Γερμανία και επαναπατρίστηκε προσφάτως, την περασμένη Κυριακή χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Φαρκαδόνας μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Αν και κάποιοι από το συγγενικό του περιβάλλον τον προέτρεψαν να περιμένει έως την Δευτέρα, προκειμένου να τον δει ιδιώτης γιατρός σε κάποια ιδιωτική κλινική, εκείνος αποφάσισε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Κατά την άφιξη του, οι γιατροί και οι νοσηλευτές τον υποδέχτηκαν με ευγένεια, πραγματοποιώντας όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις, προτρέποντας να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για περεταίρω έλεγχο.

Ο συνδημότης μας εμπιστεύτηκε τους γιατρούς και μετέβη στο ΓΝΤ όπως τον προέτρεψαν. Κι εκεί όπως αναφέρει η συμπεριφορά γιατρών και νοσηλευτών υπήρξε κάτι περισσότερο από άριστη, υποβάλλοντας στο απαιτούμενο έλεγχο, αλλά και εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα βήματα στα οποία πρέπει να προχωρήσει.

Μέσα από τη σελίδα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά κι από καρδιάς τους νοσηλευτές, τονίζοντας ότι ο καθένας μας, και ειδικά στις παρούσες δύσκολες εποχές θα πρέπει να αναδεικνύει τα καλά του δημόσιου συστήματος υγείας.