Ευρεία αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στη συνεστίαση της ΝΟΔΕ

Στην εκδήλωση παρέστη και μίλησε ο Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής ο οποίος τοποθετήθηκε επί σειρά θεμάτων

Ευρεία αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με κυρίαρχο θέμα αυτό  της Novartis πραγματοποίησε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έδωσε το παρών στην ετήσια συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων το βράδυ της Παρασκευής.

Στην εκδήλωση της συνεστίασης και της κοπής της βασιλόπιτας το παρών έδωσαν πολλοί Φαρκαδόνιοι, μέλη και φίλοι της ΝΔ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής ΝΟΔΕ.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις της Novartis ο βουλευτής ήρθε να σχολιάσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ως επάγγελμα μόνον την τέχνη της μικροπολιτικής. Γι’ αυτό, είπε, και είναι άριστοι σε ένα πράγμα: στην ίντριγκα και στην επικοινωνιακή λάσπη. Από τη μια παριστάνουν τους σταυροφόρους της κάθαρσης κι από την άλλη προσπαθούν να παρέμβουν στο έργο της Δικαιοσύνης.

Ως ήταν φυσικό ο βουλευτής δεν στάθηκε μονάχα εδώ. Επεκτάθηκε στο θέμα του  της ΠΓΔΜ, υποστηρίζοντας ότι είναι πλέον σε όλους σαφές πως η κυβέρνηση δεν έχει ξεκάθαρη εθνική στρατηγική και μπήκε σε διαπραγμάτευση χωρίς σοβαρή προετοιμασία

Εκτενέστερη αναφορά έκανε για τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως σε αυτά τα κρίσιμα χρόνια που ζούμε, η πατρίδα μας έχει ανάγκη την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Επειδή βιώνουμε, εξήγησε, μια τεράστια κρίση. Και η ιστορία έχει δείξει ότι πάντα, πρόσθεσε, ήταν η δική μας παράταξη που έβγαζε την Ελλάδα από την κρίση και την έστηνε ξανά στα πόδια της. Γιατί αυτή η κρίση, συνέχισε, για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται μια παράταξη που να πιστεύει ειλικρινά στην ελεύθερη οικονομία και στον ευρωπαϊκό δημοκρατικό προσανατολισμό της χώρας.

Το καλωσόρισμα στον κ. Καραμανλή, έγινε από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Μπαγιώτη, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Επίσης μίλησαν οι κ.κ. Κώστας Σκρέκας, Ηλίας Βλαχογιάννης, Μιχάλης Ταμήλος, Δέσποινα Λασπά, Αθανάσιος Λιούτας, και από την ΟΝΝΕΔ ο Βαγγέλης Καραμίντζιος.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ