Έπεσε η αυλαία των Αποκριάτικων εκδηλώσεων για τα χορευτικά του Πετροπόρου

Γιόρτασαν τις Απόκριες με την διεξαγωγή εκδήλωσης στο χωριό ενώ προετοιμάζονται πλέον για τις εαρινές εμφανίσεις σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έπεσε ο κύκλος των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο δημοτικό διαμέρισμα Πετροπόρου του Δήμου Φαρκαδόνας με την εκδήλωση που διοργάνωσαν τα χορευτικά τμήματα του χωριού.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε καφέ του χωριού προσφέροντας μοναδικές στιγμές κεφιού και χαράς. Τα χορευτικά τμήματα του χωριού, που το τελευταίο διάστημα δίνουν δυναμικό παρόν σε εκδηλώσεις που διεξάγονται στην Δημοτική Ενότητα Πελινναίων και γενικότερα στο Δήμο Φαρκαδόνας, παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα, όπου κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν η μουσική και χορός.

Με παραδοσιακά αποκριάτικα παιχνίδια και σύγχρονους  παραδοσιακούς χορούς μικροί και μεγάλοι χορευτές που αποτελούν μέρος των χορευτικών συνόλων του χωριού, διασκέδασαν από καρδιάς, γιορτάζοντας τις Απόκριες.

Δίπλα του, υπήρξαν κάτοικοι του χωριού και φορείς που τους στηρίζουν και παρακολουθούν την προσπάθεια τους.

Πλέον μετά την ολοκλήρωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων, τα χορευτικά προετοιμάζονται για τις εαρινές τους εμφανίσεις στο χωριό και στα γύρω χωριά του Δήμου, αναδεικνύοντας το μεράκι και τη διάθεση τους για τον πολιτισμό και την παράδοση.