Προβληματίζονται για το νερό οι κάτοικοι στο Γριζάνο

Μετέφεραν στο βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σιμορέλη ζητήματα που σχετίζονται με την ύδρευση και το πεπαλαιωμένο δίκτυο, μέρος του οποίου αποτελείται από αμίαντο

Για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον οικισμό του Γριζάνου, όπως αυτό της ύδρευσης, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Σιμορέλης κατά την περιοδεία του στο χωριό.

Ο Τρικαλινός βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος συνοδευόμενος από τον συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Φαρκαδόνας, κ. Δημήτρη Στάμο, και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων, κ. Μπάμπη Μουργελά επισκέφτηκαν το Γριζάνο, έχοντας συναντήσεις με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Αχιλλέα Κακαδιάρη και κατοίκους του χωριού.

Σε μια σύντομη ενημέρωση στάθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αναφέρθηκε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας, όπως το «Σκοπιανό» και τα «ελληνοτουρκικά», αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την οικονομία και την επικείμενη έξοδο από το Μνημόνιο και την επιτροπεία. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, όπως αυτό της Novartis, που θα απασχολήσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τέλος έγινε εκτενής αναφορά σε αγροτικά ζητήματα και τις ομάδες παραγωγών.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, κ. Αχιλλέας Κακαδιάρης, αλλά και οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι, είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν σε προβλήματα της περιοχής, όπως το σύστημα ύδρευσης, αφού ένα κομμάτι του αγωγού ύδρευσης αποτελείται ακόμα και σήμερα από σωλήνες αμιάντου, την ποιότητα πόσιμου νερού,  στις παιδικές χαρές και στον αναμεταδότης τηλεόρασης και με τη σειρά τους να θέσουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους στο βουλευτή.

Τέλος ο κ. Σιμορέλης ευχαρίστησε το πρόεδρο και τους κατοίκους για την ενημέρωση που του έκαναν σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής και δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες από κοινού με τον Δήμο, για την επίλυσή τους