Έντονο ενδιαφέρον των μαθητών για φοίτηση στο ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας

Μέχρι και τις 31 Μαΐου θα συνεχιστούν οι εγγραφές οι οποίες και την φετινή χρονιά θα γίνονται ηλεκτρονικά με τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis)

Έντονο από τις πρώτες κιόλας ημέρες της έναρξης των εγγραφών είναι το ενδιαφέρον μαθητών για φοίτηση στο Επαγγελματικό Λύκειο της Φαρκαδόνας. Γονείς μαθητών επισκέπτονται το σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία των εγγραφών που ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου, αλλά και για θέματα που αφορούν την φοίτηση, της ειδικότητες αλλά και για σειρά άλλων θεμάτων.

Η διεύθυνση του σχολείου για την καλύτερη πληροφόρηση των μαθητών και των γονιών τους εξέδωσε τις απαραίτητες κατευθυντήριες γραμμές προκειμένου να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση του σχολείου οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας για το σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, έως την 31η Μαΐου 2018 και ώρα 14:00.

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο μας για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για βοήθεια σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης εγγραφής. (τηλ. επικοινωνίας: 2433022673).

Νέες εγγραφές

Αφορά τους μαθητές/τριες:

  • που φέτος ολοκληρώνουντη φοίτηση στην Γ’ τάξη Γυμνασίου και επιθυμούν να εγγραφούν στην Α’ Τάξη του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας
  • που φέτος ολοκληρώνουντη φοίτηση στην Α’ τάξη Γενικού Λυκείου και επιθυμούν να εγγραφούν στην Β’ Τάξη του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας (σε έναν από τους διαθέσιμους Τομείς: Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Διοίκησης και Οικονομίας, Μηχανολογίας)
  • που είναιαπόφοιτοι ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. και επιθυμούν να αποκτήσουν Πτυχίο ειδικότητας σε έναν από τους προσφερόμενους Τομείς του σχολείου μας, παρακολουθώντας μόνο τα μαθήματα ειδικότητας και όχι μαθήματα γενικής παιδείας.

Ανανέωση εγγραφής

Αφορά τους μαθητές που φέτος ολοκληρώνουν τη φοίτηση στην Α’ και Β’ τάξη ΕΠΑ.Λ.