Προετοιμάζονται για τη σημερινή σύσκεψη στο ΕΚΤ οι ΕΒΕ της Φαρκαδόνας

Προσκλητήριο για συμμετοχή για τον συντονισμό της δράσης ενόψει της απεργιακής κινητοποίησης της 30ης Μάη απευθύνει ο πρόεδρος κ. Θανάσης Ρίμπας 

Ανοιχτή πρόσκληση σε επαγγελματοβιοτέχνες και ελευθεροεπαγγελματίες της περιοχής Φαρκαδόνας για συμμετοχή στη σύσκεψη που διοργανώνεται σήμερα στις 8:30 το βράδυ στο εργατικό κέντρο Τρικάλων από το ΠΑΜΕ σε συνεργασία με ταξικές δυνάμεις του νομού απευθύνει η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Φαρκαδόνας.

Η σύσκεψη διοργανώνεται με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό της πανεργατικής απεργίας που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου.

«Καλούμε επίσης όλους τους συναδέλφους συνδικαλιστές, τα ΔΣ των άλλων σωματείων ΕΒΕ, να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας και να πάρουν μέρος στη σύσκεψη, καταθέτοντας τις σκέψεις τους για την καλύτερη οργάνωση της αντίστασής μας σε όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές που μας έχουν οδηγήσει στην δεινή θέση που βρισκόμαστε σήμερα.», δήλωσε ο πρόεδρος των ΕΒΕ Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Ριμπας  και πρόσθεσε:

«Πρόσφατα η ΓΣΕΒΕΕ μαζί με την ΕΣΕΕ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, επιμελητήρια και λοιπούς επαγγελματικούς φορείςμαζεύτηκαν και εξάγγειλαν ως «πανεθνική μέρα δράσης ενάντια στις ασκούμενες πολιτικές λιτότητας, ανεργίας και υπερφορολόγησης» την 30Μάη.

Όσο και αν μοιάζει με ευχάριστη έκπληξη η εξαγγελία κινητοποιήσεων από τις ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ-ΕΣΕΕ οι οποίες συνήθως λάμπουν δια της απουσίας τους από οποιαδήποτε συλλογική αντίδραση (πρόσφατη είναι η επίμονη άρνησή τους για οργάνωση κινητοποιήσεων ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας στις 12 Γενάρη, 21 Φλεβάρη, ακόμα και την 1η Μάη, μέρα έναρξης των πλειστηριασμών για πάνω από 500 ευρώ χρέη προς το δημόσιο), δυστυχώς ο πρότερος βίος τους αλλά και το γενικόλογο πλαίσιο που κατέθεσαν οι εν λόγω “σύμμαχοι”, μας κάνουν να κρατούμε μικρό καλάθι για τις πραγματικές επιδιώξεις τους.».