Ένα παιδί φαινόμενο με μέρος της καταγωγής του από το Ζάρκο

Σάρωσε τα μετάλλια στη Ρυθμική Γυμναστική Παμπαίδων ο 9χρονος Ζήσης Τζερεμές κατακτώντας 4 Χρυσά και 2 Αργυρά

Η αγάπη του για την Γυμναστική φάνηκε από πολύ νωρίς. Πλέον σε ιδιαίτερα μικρή ηλικία σπάει ρεκόρ επιτυχιών και φυσικά το μέλλον που προβάλει μπροστά του είναι ελπιδοφόρο. Φυσικά μετά τις σπουδαίες επιτυχίες που καταγράφει στο βιογραφικό του, σήμερα και σε ηλικία 9 χρόνων, οδηγεί πολλούς στο συμπέρασμα, ότι αυτό το παιδί, μελλοντικά θα το συναντήσουμε σε μεγάλες διοργάνωσες της Ελλάδας και του εξωτερικού, γιατί όχι και παγκοσμίως.

Ο λόγος για την εισαγωγή στον 9χρονο Ζήση Τζερεμέ, ο οποίος έλκει ένα μέρος της καταγωγής από πλευράς του πατέρα του, Γιάννη Τζερεμέ, από το Ζάρκο.

Ο μικρός Ζήσης το παιδί φαινόμενο, είναι ένας από τους μικρούς αθλητές του «Φιλαθλητικού Λαρισας», Σύλλογος που συμμετείχε με το ίδιο κι άλλα παιδιά της ηλικίας του στην πρώτη φάση των αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων Α’ και Β’ Κεντρικής-Βόρειας Ελλάδας στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

Η Λαρισαία ομάδα με προπονητή τον Αλκιβιάδη Γιαννάκο συμμετείχε με πέντε αθλητές, τους: Τζεντίκου Άγγελο, Τζερεμέ Ζήση, Φλώρο Μάριο, Μάγκα Δημήτριο και Τσαόπουλο Ευάγγελο. Ο δικός μας Ζήσης μετά από μια σειρά εμφανίσεων κατάφερε να σπάσει ρεκόρ μεταλλίων κάνοντας γονείς, σύλλογο και προπονητές του πραγματικά υπερήφανους.

Ο μικρός Ζήσης μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις κατάφερε να κατακτήσει τέσσερα (4) Χρυσά Μετάλλια (σύνθετο ατομικό, ασκήσεις εδάφους, άλμα, δίζυγο) και δύο 2) Αργυρά (ίππο με λαβές, κρίκους).

Πλέον ο μικρός πολλά υποσχόμενος αθλητής συνεχίζει την προετοιμασία του για την συμμετοχή του σε άλλες αθλητικές διοργανώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.