Εκπαιδευτική επίσκεψη στη ΦΑΓΕ πραγματοποίησαν οι μαθητές του γυμνασίου Οιχαλίας

bty

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την οργάνωση, τη λειτουργία και την εμπορική δραστηριότητα του εργοστασίου, ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργοστασίου από τον γενικό διευθυντή και τους υπευθύνους των τμημάτων της παραγωγής

Γεμάτοι εμπειρίες και γνώσεις επέστρεψαν στο σχολείο τους οι μαθητές του γυμνασίου Οιχαλίας μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο εργαστάσιο της ΦΑΓΕ στους Αγίους Αποστόλους Τρικάλων.

Οι μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Οιχαλίας στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας επισκέφτηκαν το εργοστάσιο όπου τους υποδέχτηκε ο διευθυντής της εταιρείας κ. Κων/νος Τσιάκας, ο οποίος εξήγησε λεπτομερώς τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την οργάνωση, τη λειτουργία και την εμπορική δραστηριότητα του εργοστασίου, ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργοστασίου από τον γενικό διευθυντή και τους υπευθύνους των τμημάτων της παραγωγής, της αποθήκης των πρώτων υλών, της αποθήκης ωρίμανσης των τελικών προϊόντων, του ποιοτικού ελέγχου, καθώς συζήτησαν και με τους εργαζομένους σχετικά με την διαδικασία επεξεργασίας, παραγωγής και συσκευασίας των κίτρινων τυριών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μία από τις μεγαλύτερες Βιομηχανίες του νομού μας.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση στην αίθουσα συσκέψεων μεταξύ των μαθητών και του διευθυντή της εταιρείας, όπου τέθηκαν ερωτήσεις από τα παιδιά, σχετικές με το ρόλο που έχει αναλάβει ο καθένας τους στην ανάλογη διδακτική ενότητα του μαθήματος της Τεχνολογίας της Β’ Γυμνασίου.

Συνοδοί της εκπαιδευτικής επίσκεψης ήταν ο καθηγητής Τεχνολογίας, Αχιλλέας Γαλάνης και η καθηγήτρια Πληροφορικής, Μαρία Γαρίτου.

Η διεύθυνση του γυμνασίου ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση της επιχείρησης για την φιλοξενία και τον πολύτιμο χρόνο που μας διέθεσε για την ενημέρωση και ξενάγηση στους χώρους της και τους ευχόμαστε να βρίσκονται πάντα στην κορυφή.