Εκκλήσεις κατοίκων της Φαρκαδόνας προς τη δημοτική Αρχή για άμεσο καθαρισμό των φρεατίων

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Έντονα καιρικά φαινόμενα προβλέπει η ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλο το φάσμα της Θεσσαλίας. Μετεωρολόγοι μεταξύ των οποίων και ο Σάκης Αρναούτογλου με δημοσίευση, προειδοποιεί για την κατάσταση που θα επικρατήσει το Σαββατοκύριακο καλώντας τους δημάρχους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποτραπούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες έχουν θορυβήσει αρκετά τους κατοίκους της Φαρκαδόνας. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών ήρθαν σε επικοινωνία με την Krini Live απευθύνοντας έκκληση στην δημοτική Αρχή για τον άμεσο καθαρισμό των φρεατίων.

Όπως υποστήριξαν πολλά εξ αυτών έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα να καθαριστούν με ότι αυτό συνεπάγεται με την επικράτηση έντονων καιρικών φαινομένων. Υποστήριξαν δε, ότι ήρθαν σε επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες του Δήμου, ωστόσο παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια επέμβαση.

Οι πολίτες καλούν και εκλιπαρούν τη Δημητική αρχή, στις ελάχιστες ώρες που απέμειναν να σπεύσουν να πραγματοποιήσουν τις οποίες εργασίες καταφέρουν προκειμένου να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.


1 σχόλιο

  1. Εάν κρίνουμε από τα βοθρολύματα τα φίλα των δένδρων κ τα χόρτα όταν κόβονται,είναι πολλά βουλομένα….Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα λάθη της δημοτικής αρχής θα τα πληρώσουμε ακριβά,οι ψεύτες κ οι υποκριτές είναι άφαντοι😡😡😡

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.