Έφυγε από τη ζωή ο Ευθύμιος Στάμος από την Κρήνη

Έφυγε από τη ζωή ένας αγωνιστής της ζωής και της πατρίδας

Γεννήθηκε στην Παναγίτσα και έζησε στην Κρήνη, όπου δημιούργησε μια μεγάλη οικογένεια. Στις εννέα δεκαετίες της ζωής του, έζησε πολλά, δίνοντας από τη νεαρή του ηλικία αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας. Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών σε ηλικία 88 ετών κουβαλώντας στις πλάτες του μια ολόκληρη ιστορία που διηγούνταν σε παιδιά και εγγόνια.

Η εισαγωγή για τον Ευθύμιο Στάμου, ο οποίος κηδεύεται αύριο Κυριακή και ώρα 13:30 μ.μ.  από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κρήνης. Για τον μπάρμπα Θύμιο θα μπορούσαμε να πούμε πολλά και να γράψουμε ακόμη περισσότερα. Στην νεαρή ηλικία αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Αντίστασης. Πιστός στις αξίες και στις απόψεις του μέχρι τα βαθιά γεράματα. Θερμός υποστηρικτής και μέλος του ΚΚΕ αγωνίστηκε για το δίκαιο και την λαοκρατια, όπως ο ίδιος ανέφερε σε συναντήσεις φίλων.

Αγαπητός και φιλικός στο χωριό και το Δήμο Φαρκαδόνας, άνθρωπος με πολλές φιλίες και αξίες. Αφήνει πίσω του μια μεγάλη ιστορία, όπως τη σύζυγό του Βασιλική, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα που θα είναι για πάντα υπερήφανα για το σύζυγο, πατέρα και παππού τους.

Τα της τελετής επιμελείται το γραφείο τελετών << Άρχων Μιχαήλ >>  (Όθωνος 24 – τηλ. 2431073200)

Καλό ταξίδι για τον παράδεισο και καλή ανάπαυση μπάρμπα Θύμιο…