Ευχές για πρόοδο, υγεία και αισιοδοξία στην εκδήλωση των δημοτικών σχολείων Οιχαλίας

Οι δύο Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά

Με την ευχή η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία και πρόοδο κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Οιχαλίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο «Αφροδίτη» της Οιχαλίας, παρουσία γονέων των μαθητών και των κηδεμόνων τους, παιδιών, καθώς επίσης και φορέων της περιοχής και του νομού, μεταξύ των οποίων του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη και του διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστου Μπουλούμπαση.

Στην εκδήλωση υπήρξε αναφορά στο έργο που παράγουν τα δυο δημοτικά σχολεία της Οιχαλίας ενώ τέθηκε ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, με την ευχή όλων να είναι άκρως επιτυχημένη, ανάλογη του περασμένου έτους.

Τις ευχές σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς για υγεία και πρόοδο απηύθυνε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης. Παρότρυνε τους μαθητές να ακολουθούν πιστά τις συμβουλές των δασκάλων τους, παροτρύνσεις που στοχεύουν στον εμπλουτισμό της γνώσης και της μάθησης, γενικά της προόδου.

Σε ανάλογο ύφος κινήθηκε και ο κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, ευχόμενος καλή χρονιά με πρόοδο στους μαθητές. Μίλησε για το πολύμορφο έργο των εκπαιδευτικών που πασχίζουν ώστε να μεταφέρουν άριστα τις γνώσεις στους μαθητές.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν χοροί από τα παιδικά τμήματα της Οιχαλίας, της Κρήνης και του Κλοκοτού, δίνοντας ένα διαφορετικό, άκρως ψυχαγωγικό τόνο στη διοργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ : http://oichalialive.gr