Έδειξε το παράδειγμα για μια ακόμη φορά ο Θανάσης Μεριβάκης

Έκανε πράξη την δέσμευση της περασμένης άνοιξης και προσέφερε δωρεάν σημαντικό αριθμό μασκών μιας χρήσεως στο Δήμο Φαρκαδόνας για το προσωπικό

Παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπολοίπους αιρετούς όχι μονάχα της Φαρκαδόνας, αλλά και γενικότερα του νομού, αποτελεί ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας, Θανάσης Μεριβάκης. Αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε την περασμένη άνοιξη με την προσφορά μασκών προστασίας, τότε στο κέντρο υγείας Φαρκαδόνας, τώρα στο Δήμο Φαρκαδόνας, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για όλους τους αιρετούς.

Ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας την περασμένη άνοιξη είχε προσφέρει δωρεάν προστατευτικές μάσκες μιας χρήσης στο κέντρο υγείας Φαρκαδόνας. τότε είχε δεσμευτεί ότι θα επαναλάβει την κίνηση αν χρειαστεί. Και έκανε την πράξη του δέσμευση, προσφέροντας αυτή την φορά μάσκες προστασίας στο Δήμο Φαρκαδόνας, μετά το κρούσμα που σημειώθηκε προσφάτως. Η πράξη του συγκίνησε εργαζόμενοςυ του Δήμου αλλά και αιρετούς, μεταξύ των οποίων και το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή, που έσπευσε, προ τιμήν του, να τον ευχαριστήσει δημόσια.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τον πρώην Δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη, για την ευγενική προσφορά σημαντικού αριθμού μασκών, προς χρήση του προσωπικού του Δήμου. Τέτοιες ενέργειες  αποτελούν  έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης,  για την  αντιμετώπιση από κοινού  της πρωτοφανούς αυτής πανδημίας.», δήλωσε ο δήμαρχος κ. Σπύρος Αγναντής.

Σε αυτή τη μάχη όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε και κάποιοι έστω λίγοι μεταξύ αυτών και ο πρώην δήμαρχος δίνουν το παράδειγμα…


1 σχόλιο

  1. Νάτσινας+ξανθος
    03/11/2020 στις 20:52

    Για τους δημότες ξεχάσατε,κυρίως τους εργαζόμενους και ανέργους.