Έδειξαν την αγάπη με λουλούδια αλλά και την προστασία με μάσκες

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Σύλλογος Γυναικών για να τιμήσει τις μητέρες της Φαρκαδόνας

Την ευαισθησία και την αγάπη τους προς τις μητέρες της Φαρκαδόνας έδειξαν τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Γυναικών. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας η διοίκηση του Συλλόγου δεν ξέχασε τις μητέρες, την αγαπημένη ύπαρξη όλων των ανθρώπων και των όντων στην γη. Τις τίμησε για μια ακόμη χρονιά, ακόμη και σε περιόδους όπου υπάρχει αναστολή των εκδηλώσεων. Τη φετινή χρονιά οι εκδήλωση υπήρξε ιδιαίτερη λιτή και δεν θύμιζε σε τίποτα εκείνων του παρελθόντος.

Τα μέλη της διοίκησης λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα και κρατώντας τις αποστάσεις, τίμησαν τις μητέρες της Φαρκαδόνας στον εξωτερικό χώρο των γραφείων της. Προσέφεραν λουλούδια αλλά και μάσκες που δημιούργησαν τα μέλη του Συλλόγου με σκοπό να δείξουν την αγάπη τους, στις μανούλες της Φαρκαδόνας αλλά κι όλου του κόσμου.

«Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την μητέρα, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλη η ανθρωπότητα. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για όλες αυτές τις γυναίκες που μας έφεραν στον κόσμο. Προσφέραμε λουλούδια για να δείξουμε πόσο τις αγαπάμε αλλά και μάσκες για να δείξουμε πόσο τις προστατεύουμε», δήλωσε η πρόεδρος της διοίκησης του Συλλόγου κα Δώρα Οικονομούλα.

Τα περιοριστικά μέτρα έβαλαν φρένο σε όλες τις εκδηλώσεις που προγραμμάτιζε ο Σύλλογος, καθώς και τις εμφανίσεις σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Και ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας αναμένει την αναστολή των περιοριστικών μέτρων, έτσι ώστε να ξεκινήσει εκ νέου να θέτει και υλοποιεί τους στόχους του.

KRINI LIVE