Χωρίς τηλεοπτικό σήμα για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι του Γριζάνου

Αποτέλεσμα να προκαλούνται πολλά παράπονα από τους κατοίκους ενώ οι ηλικιωμένοι να βγαίνουν από τα σπίτια τους με ότι αυτό συνεπάγεται για να ενημερωθούν για ποιο λόγο χάθηκε το σήμα

Χωρίς τηλεοπτικό σήμα παραμένουν από το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι της κοινότητας Γριζάνου του Δήμου Φαρκαδόνας. Το τηλεοπτικό σήμα χάθηκε ξαφνικά, ρίχνοντας μαύρο στους τηλεοπτικούς δέκτες, με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς τηλεόραση οι κάτοικοι και δη οι ηλικιωμένοι.

Αποτέλεσμα να προκαλούνται πολλά παράπονα από τους κατοίκους ενώ οι ηλικιωμένοι να βγαίνουν από τα σπίτια τους με ότι αυτό συνεπάγεται για να ενημερωθούν για ποιο λόγο χάθηκε το σήμα.

Οι κάτοικοι τονίζουν πως το τηλεοπτικό σήμα αποτελεί ένα επανειλημμένο πρόβλημα το οποίο θα πρέπει να λυθεί άμεσα, προκειμένου και ειδικά στην παρούσα φάση των περιορισμών οι κάτοικοι να μπορούν να ψυχαγωγούνται από την τηλεόραση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και μεγάλο τμήμα του δ.δ. Ζάρκου με τις διαμαρτυρίες να είναι και εκεί έντονες από τους κατοίκους.

KRINI LIVE