Δύσκολες στιγμές έξω από τα νοσοκομεία της Λάρισας – Συγγενείς των επιβατών περιμένουν να μάθουν νέα για τα δικά τους πρόσωπα

Πολλοί συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας βρίσκονται έξω από τα επείγοντα το Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και του Πανεπιστημιακού για να μάθουν νέα για τα δικά τους πρόσωπα που ταξίδευαν με τη μοιραία αμαξοστοιχία.

Τα ασθενοφόρα πηγαινοέρχονται από τα Τέμπη στα δύο νοσοκομεία μεταφέροντας τραυματίες και νεκρούς.

Παγωμένα βλέμματα, ώρες αγωνίας…

Ρ. Λεονταρή – Ιατροδικαστής Λάρισας: Πολύ δύσκολο το έργο ταυτοποίησης των σορών – Νεαρής ηλικίας οι περισσότεροι 

Τραγικές είναι οι σκηνές στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έχει την έδρα της η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, καθώς εκεί πρόκειται να εξελιχθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης των σορών, της αναγνώρισής τους, όπως και της απόδοσης στους συγγενείς.

Για την κατάσταση όπως καταγράφεται αυτήν την ώρα μίλησε η ιατροδικαστής Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία τόνισε πως «θα είναι πολύ δύσκολο το έργο της ταυτοποίησης» δίνοντας ένα στίγμα για την κατάσταση που βρίσκονται οι σοροί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μακρά και επίπονη διαδικασία που θα ακολουθηθεί μέχρι την απόδοση των σορών στους συγγενείς τους.

Επιβεβαίωσε και από την πλευρά της, ότι από τις 35 σορούς που έχουν μεταφερθεί οι περισσότερες έχουν να κάνουν με νεαρά άτομα.

Η εικόνα έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας:

Μεταφέρονται φορεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας:

larissanet.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *