Δράσεις για την ανάδειξη των αιτημάτων από τους αγρότες του Τρικαλινού μπλόκου

Συγκέντρωση φορέων και Συλλόγων την Κυριακή στο μπλόκο του Μεγαλοχωρίου, κινητοποίηση στη ΔΟΥ Τρικάλων την Δευτέρα

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζουν να βρίσκονται παρατεταγμένα τα τρακτέρ Τρικαλινών και Φαρκαδόνιων αγροτών που κινητοποιούνται με εκατοντάδες άλλων συναδέλφων τους ενάντια στην κυβερνητική, αντιαγροτική, όπως χαρακτηρίζουν πολιτική, που τους εξαθλιώνει και τους αφανίζει.

Στο Τρικαλινό μπλόκο που στήθηκε, ως γνωστό, στην είσοδο του αυτοκινητοδρόμου Ε-65 στο ύψος του Μεγαλοχωρίου, σήμερα το πρωί προστέθηκαν κι άλλα τρακτέρ. Ωστόσο η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη» συνεχίζει να απευθύνει κάλεσμα για την ενίσχυση του μπλόκου με αγροτικά μηχανήματα και αγροτών.

«Καλούμε όσους συναδέλφους που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν τις προηγούμενες ημέρες , να έλθουν στο μπλόκο τις επόμενες ημέρες για να γίνει ακόμη πιο ισχυρό. Το μπλόκο αποτελεί σημείο αναφοράς του αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς στο Νομό Τρικάλων, ενάντια στις εγχώριες αποφάσεις και τις πολιτικές της ΚΑΠ της Ε.Ε.. Συνεχίζουμε αδιάκοπα, τον επίπονο και σκληρό αγώνα ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα που μας εξοντώνουν», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης «Η Άνοιξη» αποφάσισε να εντείνει τις δράσεις προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό καλεί σωματεία και φορείς του νομού την Κυριακή 28 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι στο μπλόκο στον κόμβο του Μεγαλοχωρίου προκειμένου να εκφραστεί η αλληλεγγύη και η συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα και στα αιτήματά τους. Επίσης αποφασίστηκε την Δευτέρα στις 29 Γενάρη στις 11 π.μ. κινητοποίηση στην εφορία.