Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του «STAR» το «ΚriniTrikalon»

Επιτυχημένα ξεκίνησε το 2018 για το «ΚriniTrikalon» μιας και το θέμα του «Μπούφου» έκανε τον τηλεοπτικό και ηλεκτρονικό γύρο της χώρας

Επιτυχημένα ξεκίνησε το 2018 για το «KriniLive» το οποίο νωρίς σήμερα το πρωί ήρθε να παρουσιάσει κατ’ αποκλειστικότητα το ρεπορτάζ με την παρουσία του άγριου πτηνού, του Μπούφου, που παρουσιάστηκε και φώλιασε στην πλατεία του Ζάρκου και συγκεκριμένα σε ένα τραπέζι στο κεντρικό καφενείο του οικισμού.

Η αποκλειστική είδηση που παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο «KriniTrikalon» και διαβάστηκε από χιλιάδες αναγνώστες της περιοχής μας αλλά και Φαρκαδόνιων που διαμένουν σε άλλες περιοχές της χώρας και του εξωτερικού, έκανε το γύρο της Ελλάδας, μέσω site που αναμετέδωσαν την είδηση. Παρουσιάστηκε παράλληλα στο απογευματινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «STAR» με τους συναδέλφους και την παρουσιάστρια Τασούλα Παπανικολάου να εκφράζουν την έκπληξη από το γεγονός.

Και έπεται συνέχεια μιας και η συντακτική ομάδα δηλώνει πανέτοιμη και διατεθειμένη να συνεχίσει το κυνήγι της είδησης και των αποκλειστικοτήτων που δεν περνούν απαρατήρητες. Εξάλλου οι διαθέσεις όλων φάνηκαν και την περσινή χρονιά με την συνολική παρουσίαση σε πανελλαδικό επίπεδο 29 ρεπορτάζ της εφημερίδας μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: