Πολυκοσμία στην κοπή πίτας του Συλλόγου φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Πιστοί στο ετήσιο, καθιερωμένο ραντεβού τους, οι φίλοι του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων συγκεντρώθηκαν χτες βράδυ, Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018, στη Σουίτα Art café για να κόψουν την πίτα τους για το 2018. Η προσέλευση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, καθώς πάρα πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Τη βραδιά άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου, Τσιοτινού Αθανασία, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε μια δημιουργική, ειρηνική χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη και πολλά σιδηροδρομικά ταξίδια. Η πρόεδρος αναφέρθηκε στις δράσεις-εκδηλώσεις του συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε και μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου, καθώς και για την εκδρομή που προγραμματίζει ο σύλλογος στο εξωτερικό την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο επίτιμος πρόεδρος και ιδρυτής του συλλόγου, Γιώργος Κρανιάς, ο οποίος μίλησε για την ηλεκτροκίνηση, τις τιμές των εισιτηρίων και τη γραμμή Καλαμπάκα-Κοζάνη. Για τις προσπάθειες του συλλόγου να παραμείνει ζωντανή η παρουσία του τρένου στα Τρίκαλα μίλησε και ο ταμίας του συλλόγου, Τριανταφύλλου Βασίλης, ο οποίος παρουσίασε και τον οικονομικό απολογισμό του συλλόγου.

Οι παρόντες ενέκριναν τα πεπραγμένα του συλλόγου και στη συνέχεια ο κ. Κρανιάς, ως πρόεδρος της συνέλευσης προχώρησε στη διαδικασία της ανάδειξης νέου Δ.Σ. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, σύμφωνα με το καταστατικό, κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες και τα μέλη ψήφισαν για εκλογή νέου Δ.Σ. μετά την ολοκλήρωση και αυτής της διαδικασίας, έγινε κοπή της πίτας. Η τυχερή της βραδιάς ήταν η φιλόλογος, μέλος και φίλη του συλλόγου, Άννα Παπαβασιλείου, η οποία κέρδισε ένα λεύκωμα με φωτογραφίες από τη Δυτική Θεσσαλία.

Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική. Έπαιξαν και τραγούδησαν για το σύλλογο ο Παναγιώτης Μαγκλάρας, η Λιάνα Μήνια και ο Κώστας Πάνου, οι οποίοι ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο και πλούσιο πρόγραμμα για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, το οποίο κράτησε μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα!

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ο κ. Τσίγκας, εκ μέρους της Περιφέρειας, ο οποίος μίλησε και για την ηλεκτροκίνηση, ο κ. Αναστασίου και η κ. Λεβέντη, εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων και η κ. Τόκτορ εκ μέρους των Εθελοντών  του Δήμου Τρικκαίων. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που στηρίζουν το σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο δυναμικούς και ζωντανούς συλλόγους στην πόλη!