Δίνει το δακτυλίδι στον Αναγνώστου ο Μεριβάκης;

Τελικά το δαχτυλίδι του Θανάση Μεριβάκη να ταιριάζει σε άλλα δάκτυλα;

Αναμφίβολα ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας, Θανάσης Μεριβάκης, κρατά στα χέρια του ένα ανεκτίμητης αξίας δακτυλίδι, αυτό της υποψηφιότητάς του, το οποίο τον έφερε δήμαρχο δυο θητείες. Μ’ αυτό φαίνεται πως πορεύεται έχοντας μπροστά του τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Ωστόσο αυτό το πολυπόθητο δακτυλίδι κεντρίζει την προσοχή και φαίνεται να διεκδικείται… από όσα αντιλαμβανόμαστε να συμβαίνουν γύρω μας.

Πληροφορίες που συγκεντρώσαμε αναφέρουν πως προχθές το μεσημέρι σε χαλαρή φιλική σύναξη που είχε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μεριβάκη, Γιάννης Αναγνώστου, φέρεται να ανέφερε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας το 2023 σε μια προσπάθεια να ενώσει το χώρο της κεντροδεξιάς με ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις της περιοχής.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες που μας μεταφέρθηκαν, αφού η κουβέντα γινόταν σε δημόσιο χώρο και σε κατάστημα εστίασης της πόλης των Τρικάλων, ο κ. Αναγνώστου, φέρεται να ανέφερε ότι η απόφασή του, βρίσκει σύμφωνο και τον πρώην δήμαρχο Φαρκαδόνας και νυν επικεφαλής της παράταξης, ο οποίος θα του παρέχει στήριξη.

Αλήθεια να ευσταθεί κάτι τέτοιο και το πολυπόθητο δαχτυλίδι να αλλάξει χέρια;

Το θέμα είναι να ταιριάζει και σε άλλα δάκτυλα…  


2 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.