Γιορτινή ατμόσφαιρα στις εκπαιδευτικές διευθύνσεις των Τρικάλων

Ημέρα γιορτής και ευχών η σημερινή για τις Εκπαιδευτικές Διευθύνσεις των Τρικάλων με τους διευθυντές και τους εργαζομένους να κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η πρώτη εκδήλωση διεξήχθη στα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κ. Χρυσόστομο, να ευλογεί την πρωτοχρονιάτικη πίτα και να απευθύνει ευχές στον διευθυντή κ. Χρήστο Τρικάλη και το προσωπικό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων  Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μιχάλης Λάππας, η συντονίστρια Εκπαίδευσης κα. Παπαδημητρίου Άρτεμις, ο π. Διευθυντής Εκπαίδευσης της Δ.Π.Ε. Τρικάλων κ. Κωσταντάκος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Καλαμπάκας κ. Γεώργιος Ντίνος και οι νεοεκλεγέντες Αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Τρικάλων κ. Αρσένης Αθανάσιος και κ. Μπαρμπάτσης Δημήτριος.

Κατόπιν, ο Σεπτός Ποιμενάρχης απηύθυνε ολόθερμες ευχές για υγεία και Θεία ευλογία το Νέο Έτος. Ο Διευθυντής της Δ.Π.Ε. κ. Τρικάλης, ευχαρίστησε όλους όσοι παρέστησαν και  τους ευχήθηκε Καλή, Ευλογημένη και Δημιουργική χρονιά με υγεία κι ευημερία!

Ανάλογη εκδήλωση ακολούθησε και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση με τον διευθυντή της Δ.Ε. Τρικάλων κ. Αλέξανδρο Καπανιάρη, να ευχαριστεί και εκείνος με τη σειρά του τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και να ανταποδίδει τις ευχές του τόσο στον ίδιο, όσο και στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Τρικκαίων εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο έργο της ΔΔΕ Τρικάλων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.