Στην δράση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων συμμετέχουν ο συντοπίτης μουσικός Αποστόλης Σακκάς και ο γιός του Γιάννης  

Η Αντιδημαρχεία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται από την πανδημία. Τους ενθαρρύνει με διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες, τονώνοντας το ηθικό τους καλώντας τους να παραμείνουν μουσικοί, αλλά ταυτόχρονα προσφέροντας σ’ όλους τους Λαρισαίους και γενικότερα στους Θεσσαλούς, ισχυρές δόσεις ψυχαγωγίας.

Στην παρούσα χρονική περίοδο συνεχίζονται τα βίντεο-συναυλίες Λαρισαίων καλλιτεχνών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται από την πανδημία.

Οι συναυλίες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι της Αντιδημαρχίας στο youtube και τη σελίδα της στο fb. Στο τελευταίο βίντεο που αναρτήθηκε υπάρχει και η συμμετοχή του συντοπίτη μουσικού Αποστόλη Σακκά αλλά και του γιού του Γιάννη, οι οποίοι με τη σειρά τους έρχονται να υποστηρίξουν την δράση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Μένουμε ασφαλείς, ΠαραΜένουμε μουσικοί και απολαμβάνουμε τη Λαϊκή Κομπανία, μια παρέα μουσικών με γνώσεις, ταλέντο και μεράκι που υπηρετούν την καλή ελληνική λαϊκή μουσική και ερμηνεύουν αξέχαστα λαϊκά τραγούδια, αναδεικνύοντας τον ρόλο της αυθεντικής λαϊκής διασκέδασης.

Η λαϊκή κομπανία απαρτίζεται από τους μουσικούς: Γιάννη Λίταινα: κιθάρα, τραγούδι
Λίνα Νούτσου: τραγούδι, Αποστόλη Σακκά: μπουζούκι, Γιάννη Σακκά: μπουζούκι, Κάμερα, επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτη Μπαντικούδη, Κάμερα, φωτογραφίες: Γιάννη Μίχη, Ηχοληψία, επεξεργασία ήχου: Βασίλη Λιάκο.

Απολαύστε τους…

KRINI LIVE