Δεκάδες έλεγχοι και πολλές παραβάσεις στις κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας

Αστυνομικοί πραγματοποιούν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα που λειτουργούν στις 18 κοινότητες του Δήμου μας, καθώς επίσης και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εστίασης για την τήρηση των μέτρων κατά την είσοδο εντός αυτών

Οι έλεγχοι των αστυνομικών Αρχών τόσο στα Τρίκαλα, όσο και στην περιφέρεια του νομού για την τήρηση των μέτρων κατά του περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού που επέβαλλε το υπουργείο Υγείας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση την τελευταία εβδομάδα.

Στόχος όλων η τήρηση των μέτρων από όλους τους πολίτες προκειμένου να μειωθούν ή και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος διάδοσης του ιού.

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο εκατοντάδες και καθημερινοί είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών Αρχών και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας για την σωστή τήρηση των μέτρων.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» αστυνομικοί πραγματοποιούν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα που λειτουργούν στις 18 κοινότητες του Δήμου μας, καθώς επίσης και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εστίασης για την τήρηση των μέτρων κατά την είσοδο εντός αυτών.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Φαρκαδόνας επισκέπτονται τα καταστήματα ελέγχοντας τον αριθμό των εισερχόμενων πολιτών, αλλά κι αν κατέχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης, καθώς επίσης και πιστοποιητικό διενέργειας ραπιτ τεστ για τους ανεμβολίαστους.

Δυστυχώς κατά τα φαινόμενα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραβάσεις που καταγράφονται και τα πρόστιμα που επιβάλλονται είναι πολλά, καθώς ένας αριθμός πολιτών, ακόμη και σήμερα που τα κρούσματα στην περιοχή της Φαρκαδόνας αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς δεν φαίνεται πως συμμορφώνονται, καθώς δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά.

Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς, και ειδικά τα Σαββατοκύριακα, ακολουθούν αυξητική τάση καθ’ όλο το 24ωρο καθώς υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στα χωριά, εξαιτίας των βραδινών εξόδων κυρίως από άτομα νεαρής ηλικίας.