Με ευγένεια και σεβασμό πορεύεται ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Επικεντρώνεται στη γόνιμη αντιπολίτευση που θα βοηθήσει στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή μας

Ένα από τα στοιχεία που διακρίνουν τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέο Ξεκίνημα», Μιχάλη Μπαγιώτη, είναι η ευγένεια, ο σεβασμός και ο χαμηλός τόνος που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Τόσο ο ίδιος, όσο και τα μέλη της δημοτικής του ομάδας, εκλεγμένοι στο δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισαν να ασκούν κριτική στην δημοτική Αρχή σε θέματα ουσίας που θεωρούν και κρίνονται σοβαρά χωρίς να αναλώνονται σε «βρώμικη αντιπολίτευση» που δεν έχει νόημα και δεν προσφέρει.

Με πειθώ και επιχειρήματα, πλαισιωμένος από την ομάδα του, τόσο τους εκλεγμένους, όσο και τους υπόλοιπους που δεν κατάφεραν να εκλεγούν αλλά παραμένουν ενεργά μέλη, φροντίζει να ενημερώνεται να συζητά και να καταθέτει τις απόψεις, πάντα σε σοβαρά θέματα, με στόχο να προσφέρει ένα λιθαράκι για την επίλυση τους.

Και πραγματικά καταφέρνει το στόχο του που έθεσε από την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, γεγονός που το αντιλαμβάνεται ο απλός πολίτης και το εκτιμά.

Η έπαρση για τον ίδιο αποτελεί κάτι το άγνωστο ενώ η προσοχή του είναι στραμμένη στα πραγματικά προβλήματα.

Και σύμφωνα με τον ίδιο, τα προβλήματα είναι πολλά και αναζητούν λύσεις. Μέσα από την συζήτηση και το μεστό λόγο, όλα μπορούν να βρουν το δρόμο τους.

Εξάλλου ο κόσμος βαρέθηκε τις υποσχέσεις και αναζητά πράξεις και έργα τα οποία καθυστερούν…