Χωριά της Φαρκαδόνας και των Χασίων επισκέφτηκε ο Ηλίας Βλαχογιάννης

Στο διάλογο που ανέπτυξε με τους κατοίκους άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

Τα προβλήματα που απασχολούν κατοίκους χωριών του νομού, κατέγραψε κατά τις περιοδείες σε οικισμούς ο πρώην νομάρχης Τρικάλων και τέως βουλευτής της ΝΔ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο κ. Βλαχογιάννης συναντήθηκε με κατοίκους χωριών της Φαρκαδόνας και των Χασίων συζητώντας θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και θέματα που απασχολούν τους οικισμούς τους.

Στο διάλογο που ανέπτυξε μαζί τους άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Η χώρα βρίσκεται σε δεινή θέση. Οι πολίτες έφθασαν στα όρια τους, από την ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησης. Τα εθνικά μας θέματα, βρίσκονται σε κρίσιμη φάση. Η κυβέρνηση, δυστυχώς για τον τόπο, ασκεί εθνική πολιτική με γνώμονα το στενό κομματικό της συμφέρον. Απαιτείται ενότητα και συναίνεση και όχι σκανδαλολογία και σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων.».

Ο κ. Βλαχογιάννης έκρινε επιτακτική την ανάγκη προσφυγή στις κάλπες που θα βοηθήσουν ώστε να αναδειχτεί μια νέα κυβέρνηση αυτή της ΝΔ που θα συμβάλει και θα προσπαθήσει πραγματικά να βγει η χώρα από την απογοήτευση.

«Μόνη λύση, οι εκλογές. Όσο γρηγορότερο, τόσο καλύτερα για την Πατρίδα μας.», συμπλήρωσε λίγο αργότερα ο κ. Βλαχογιάννης.