Αθλητές του ΑΠΣ Τρικάλα στον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη

Αθλητές και αντιπροσωπεία του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου  Τρικάλα υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης στο γραφείο του, με την ευκαιρία των διακρίσεων που πέτυχε ο Σύλλογος  στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης στην Κάτζιντζα της Σερβίας, όπου αγωνίστηκαν συνολικά 360 αθλητές από 16 χώρες.

Ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Λώλης, ο Υπεύθυνος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσιακάρας , το Μέλος κ. Γιάννης Τζήκας και οι προπονητές κ. Ηλίας Σιούτας και Παναγιώτης Καλόγηρος παρουσίασαν στον κ. Μιχαλάκη τους μαθητές-αθλητές που διακρίθηκαν στους αγώνες, αποκομίζοντας συνολικά πέντε μετάλλια και συμβάλλοντας στην κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ελληνική αντιπροσωπεία. Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη θερμά τους Κων/νο Παπαβασιλείου (χρυσό), Δημήτρη Παπαβασιλείου (αργυρό), Απόστολο Καλόγερο (αργυρό), Χρήστο Θανασάκη (χάλκινο), Μάριο Δήμου (χάλκινο), Νίκο Χρυσόμαλλο (5η θέση) και Κων/νο Καφρίτσα (7η θέση) για τις θαυμάσιες επιδόσεις τους  στο ολυμπιακό άθλημα της πάλης που έλκει την καταγωγή του από την αρχαία Ελλάδα. Ιδιαίτερα στάθηκε στην προσπάθεια της διοίκησης και των προπονητών.

Ο κ. Τζίκας, εκ μέρους του ΑΠΣ Τρίκαλα, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον του και για την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στο έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Ο κ. Μιχαλάκης αφού ενημερώθηκε για τα σχέδια του Συλλόγου πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στους αθλητές, τον προπονητή και τα μέλη και ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας