Τύχη βουνό για κτηνοτρόφο στον Δήμο Πύλης – Γλίτωσε από κεραυνό, για λίγα μέτρα!!!

Τύχη «βουνό» είχε κτηνοτρόφος διθέτων κτηνοτροφική μονάδα σε Τοπική Κοινότητα του Δ. Πύλης, αφού γλίτωσε ριπή κεραυνού, όντας ο ίδιος λίγα μέτρα μακριά του.

Συγκεκριμένα, ο τυχερός κτηνοτρόφος, ενώ εκτελούσε χθες το απόγευμα εργασίες ρουτίνας στον χώρο της μονάδας του κι ενώ γέμιζε με υλικά την δεξαμενή της μονάδας βιοαερίου με φορτηγό βυτίο, κεραυνός «εσκασε» λίγα μόλις μέτρα μακριά του, κεραυνοβολώντας αλουμινοϊστό προβολέα, προκαλώντας ζημιές άνω των 20 χιλιάδων ευρώ, στα ηλεκτρικά συστήματα των εγκαταστάσεων του βιοαερίου, χωρίς όμως να επηρεάσει τον άνθρωπο που εργαζόταν λίγο πιο πέρα και που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο από ένα ψιλόβροχο σε ένταση και διάρκεια.

Ο θόρυβος από την πτώση του κεραυνού, ήταν εκκωφαντική, που έγινε αντιληπτός και σε όμορες Κοινότητες. Να πούμε πως η μονάδα διαθέτει σύστημα αλεξικεραυνικής προστασίας, που ενδεχομένως να έπεξε τον ρόλο του, προστατευτικά προς τον τυχερό άντρα.

«Με την πτώση του κεραυνού, ένοιωσα για λίγα λεπτά, να καίω ολόκληρος!!!», δήλωσε χαρακτηριστικά στο pylinews.gr, ο τυχερός κτηνοτρόφος.

*Στην αρχική φωτό, διακρίνεται ο κεραυνοβολημένος προβολέας.

Πηγή άρθρου: pylinews.gr