Άρχισε να κινείται η γιορτινή αγορά των Τρικάλων

Οι έμποροι της περιοχής μας, όσο και ευρύτερα εκτιμούν ότι η κίνηση τις επόμενες ημέρες θα είναι αυξημένη

Με την ελπίδα της αναζωογόνησης της κίνησης ξεκίνησε και στα Τρίκαλα Η Μεγάλη Δευτέρα η αυλαία της εορταστικής αγοράς.
Το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων της πόλης των Τρικάλων λειτούργησε κανονικά για να υποδεχτεί και να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές για τις Πασχαλιάτικες αγορές τους.
Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα η αγορά λειτούργησε βάσει του εορταστικού ωραρίου πρωί και συνεχίστηκε και το απόγευμα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με εμπόρους, η κίνηση σήμερα χαρακτηρίστηκε αρκετά καλή μιας και πολλοί Τρικαλινοί επισκέφτηκαν την αγορά για τα ψώνια τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έμποροι της περιοχής μας, όσο και ευρύτερα εκτιμούν ότι η κίνηση τις επόμενες ημέρες θα είναι αυξημένη. Κι αυτό συγκρίνοντας με ανάλογες εποχές του παρελθόντος, εκτιμάται ότι η αγορά θα αναζωογονηθεί. Ο μεγαλύτερος πάντως όγκος των αγορών αναμένεται για τις ημέρες της Μεγάλης Πέμπτης και της Μεγάλης Παρασκευής κάτι που συνηθίζεται να παρατηρείται χρόνια τώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καταστήματα έως και την Μεγάλη Πέμπτη θα λειτουργούν πρωί απόγευμα ενώ την Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σαββάτο από το πρωί έως το απόγευμα.
Αύξηση ωστόσο των αγορών δεν αναμένεται μόνο στα εμπορικά καταστήματα. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στα εποχικά καταστήματα τα οποία πουλούν λαμπάδες και αυγά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν το βράδυ της Ανάστασης αλλά και την ημέρα του Πάσχα.