Από Δευτέρα θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος

Ξεκίνησαν να κλείνονται στα ΚΤΕΟ τα πρώτα ραντεβού για τους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων που έληξαν το προηγούμενο διάστημα

Περίπου δυο μήνες συμπληρώνονται από την στιγμή που δημόσιο και ιδιωτικά ΚΤΕΟ κατέβασαν ρολά, μη διεξάγοντας τεχνικούς ελέγχους οχημάτων στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Όπως είναι γνωστό το αρμόδιο υπουργείο έδωσε παράταση σε όσους κατόχους οχημάτων έληγε ο τεχνικός έλεγχος με αποτέλεσμα χιλιάδες αυτοκίνητα σε Τρίκαλα, Θεσσαλία, αλλά και σε όλη τη χώρα να παραμένουν χωρίς έλεγχο μέχρι την αναστολή των μέτρων.

Από την Δευτέρα πλέον δημόσιο και ιδιωτικά ΚΤΕΟ τίθενται εκ νέου σε λειτουργία με τους ιδιοκτήτες πλέον να καλούνται να ανανεώσουν το τεχνικό έλεγχο. Τα μέτρα προστασίας με το άνοιγμα των ΚΤΕΟ θα είναι αυστηρά τόσο για τους ιδιοκτήτες οχημάτων, όσο και για τους εργαζομένους των εν λόγω επιχειρήσεων. Ο έλεγχος θα γίνεται κατόπιν ραντεβού, ενώ οι επιχειρήσεις καλούνται να αναγράφουν τα ραντεβού και τα οχήματα τα οποία θα ελέγχουν κατά σειρά για την αποφυγή συνωστισμού.

Από την Τρίτη που ουσιαστικά ανακοινώθηκε η αναστολή των απαγορεύσεων στα ΚΤΕΟ, ξεκίνησαν και τα τηλέφωνα από τους κατόχους οχημάτων που απαιτούν το τεχνικό έλεγχο. Οι κάτοχοι των οχημάτων επικοινωνούν με τα ΚΤΕΟ προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για τον τεχνικό έλεγχο. Στο ίδιο πλαίσιο και οι διευθύνσεις των ΚΤΕΟ, που επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους πελάτες τους ενημερώνοντας για την διαδικασία και κλείνοντας ραντεβού για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΟ, μεταξύ των οποίων και του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ Σιώκης, ήδη υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από όλους εκείνους που έληξε ο τεχνικός έλεγχος, επικοινωνώντας από την Τετάρτη κιόλας για να κλείσουν ραντεβού.

Οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΟ, τηρούν σειρά προτεραιότητας σημειώνοντας ότι μέσα σε σύντομο χρόνο θα έχουν καλύψει όλο το χαμένο έδαφος της αναστολής λειτουργίας και της διαδικασίας των τεχνικών ελέγχων.

KRINI LIVE