Αυξημένα μπλόκα και μπλοκάκια την Παρασκευή

Περιπολίες σε σημεία που τα προηγούμενα χρόνια διεξαγόταν υπαίθριες συγκεντρώσεις αλλά και μπλόκα σε κομβικά σημεία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα αστυνομικά μπλόκα αλλά ταυτόχρονα και μπλοκάκια θα υπάρξουν καθ΄ όλη την ημέρα της Πρωτομαγιάς στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Η Αστυνομία σε όλο το φάσμα του νομού Τρικάλων, όπως φυσικά και στην περιοχή της Φαρκαδόνας αναμένεται να λάβει αυξημένα μέτρα, προκειμένου να αποτρέψει εξόδους στην εξοχή και υπαίθριες συγκεντρώσεις στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Μπλόκα αλλά και περιπολίες θα αναπτυχτούν σε όλο το νομό, ταυτόχρονα και σε περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας, όπου τα προηγούμενα χρόνια συναντούσαμε υπαίθριες συγκεντρώσεις. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε σημεία κλειδιά, όπως σε περιοχές της Οιχαλίας, του Αχλαδοχωρίου, του Γριζάνου, του Ζάρκου, της Φαρκαδόνας κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που εντοπιστούν παραβάτες από την Αστυνομία τα πρόστιμα είναι ιδιαιτέρως τσουχτερά, ανάλογα εκείνων του Πάσχα. Η έξοδος από το σπίτι όπως είναι γνωστό μέχρι και την Κυριακή θα πρέπει να γίνεται με την ειδική βεβαίωση στην οποία θα αναγράφεται ο λόγος της απομάκρυνσης από την οικία και ο συγκεκριμένος χρόνος αποχώρησης.

KRINI LIVE