Ανοίγει πανιά για το Μετσόβιο Πολυτεχνείο ο Χρήστος Τρύπας

Ο Χρήστος κατάφερε με την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε στο φετινό διαγωνισμό των πανελληνίων εξετάσεων να εισαχθεί στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στην Σχολή Χημικών Μηχανικών

Εμπιστεύτηκε τον εαυτό του και τους καθηγητές του, πάλεψε με το χρόνο και την επιμονή του και τελικά κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα που έθετε όταν εισερχόταν στην Α΄ τάξη Λύκειο. Ένας στόχος δύσκολος, όχι όμως και ακατόρθωτος αυτός της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο λόγος για τον Χρήστο Τρύπα, τον 18χρονο μαθητή των Εκπαιδευτηρίων Αθηνά, με καταγωγή το Δήμο Φαρκαδόνας.

Ο Χρήστος κατάφερε με την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε στο φετινό διαγωνισμό των πανελληνίων εξετάσεων να εισαχθεί στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στην Σχολή Χημικών Μηχανικών, κάνοντας τους γονείς Θανάση Τρύπα (με καταγωγή από την Κρήνη) και Σταματία Γιαλαμά (με καταγωγή από το Ζάρκο) υπερήφανους και αφήνοντας ικανοποιημένους τους καθηγητές του, που πάσχιζαν για την προετοιμασία του.

Πλέον ο ίδιος με την ανακοίνωση των βάσεων και των τελικών αποτελεσμάτων εμφανίζεται άκρως ικανοποιημένος. Μιλώντας για τα μυστικά της επιτυχίας, τολμά να ομολογήσει πως για τον ίδιο ήταν η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και στον εαυτό του, η προσήλωση στο στόχο και η συστηματική μελέτη.

Η «Krini Live» εύχεται στον Χρήστο καλές σπουδές και επίτευξη των μελλοντικών του στόχων.


2 σχόλια

  • Θανάσης Τρύπας
   01/08/2022 στις 05:32

   Σε ευχαριστώ πολύ Σωτήρη! Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου!

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.