Ανοίγει πανιά για νέες δράσεις ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας

Ξεδίπλωσε τους στόχους της η διοίκηση του τοπικού Οργάνου στο περιθώριο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Κατάμεστο από κόσμο υπήρξε το απόγευμα της Κυριακής το κοσμικό κέντρο «Νοσταλγία» της Οιχαλίας στη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του Συλλόγου Γυναικών, η διοίκηση του οποίου ήρθε να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Μέλη του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας καθώς επίσης και φίλοι του τοπικού Οργάνου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έσπευσαν να παραστούν στην ετήσια, πρώτη εκδήλωση του χρόνου. Έσπευσαν να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν σ’ ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά και προγραμματίζοντας την δράση τους για τους επόμενους μήνες. Ένα πρόγραμμα, το οποίο σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου κα Σπυριδούλα Καψάλη, θα είναι εμπλουτισμένο με ενημερωτικές, κοινωνικές, κοινωνικές δράσεις.

Συνολικά τη νέα χρονιά σύμφωνα με την κα Καψάλη θα υλοποιηθούν 18 δράσεις, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονται και νέες που θα υλοποιηθούν για πρώτη φορά. Μια από αυτές και τα μαθήματα ζωγραφικής που προγραμματίζει ο Σύλλογος μετά τα αιτήματα που κατέθεσαν μέλη του.

Η πρόεδρος χαρακτήρισε την περασμένη χρονιά ιδιαίτερα επιτυχημένη σε εκδηλώσεις και δράσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και τη σφραγίδα του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχή μας.

Ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα ενώ δεν παρέλειψε να δεσμευτεί ότι η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου μέσα από τη συνεργασία που θα αναπτύξουν και τις δράσεις, θα προσπαθήσουν στο μέτρο του δυνατού, το τοπικό Όργανο να παρουσιάσει και φέτος ένα ξεχωριστό και ποικιλόμορφο έργο.

Στην εκδήλωση εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των χορευτικών του Συλλόγου, των παιδικών τμημάτων και των ενηλίκων που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις επί σκηνής παρουσιάζοντας σειρά παραδοσιακών χορών.