Αναγνωρίζεται από τους Έλληνες το πλούσιο έργο του Τρικαλινού υπουργού Κώστα Σκρέκα

Στην πρώτη δεκάδα δημοφιλίας των υπουργών της κυβέρνησης συγκαταλέγεται το όνομα του Τρικαλινού, υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας. Ο Τρικαλινός υπουργός βρίσκεται στα ψηλά της λίστας δημοφιλίας, καταλαμβάνοντας την 7η θέση, κατακτώντας κατά αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπο και στο παραγόμενο έργο του.

Το πλούσιο αναμφίβολα έργο του υπουργού, πολύ περισσότερο οι επιτυχημένες προσπάθειες που κατέβαλε και καταβάλει για την καταπολέμηση της ενεργειακής κρίσης και την στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, αποτυπώνονται φανερά μέσω της έρευνας και των θετικών απαντήσεων που έδωσαν οι πολίτες για το πρόσωπό του.

Ο Κώστας Σκρέκας εμφανίζεται στην 7η θέση της δημοφιλίας των Υπουργών της κυβέρνησης, αφήνοντας πίσω του πολλά, γνωστά πρόσωπα.

Σαφώς και το εν λόγω αποτέλεσμα δεν ήρθε τυχαία για τον συντοπίτη υπουργό. Αποτελεί μέρος των πεπραγμένων του για την ανακούφιση των πολιτών και των επαγγελματιών. Ένα έργο κι ένα πρόσωπο που πραγματικά και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας δεν αναγνωρίζεται μονάχα στην περιοχή μας, αλλά είναι ευρέως γνωστό σε όλη τη χώρα.

Ο ίδιος με πυγμή, γνώση και τις στοχευμένες κινήσεις προς όφελος των Ελλήνων πολιτών, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία, προσφέροντας αλλά και να προσφέρει ανακούφιση.

Οι στόχοι του υπουργού δεν σταματούν. Θα συνεχιστούν και βεβαίως θα ανακουφίσουν περισσότερο τους πολίτες κατά την υλοποίηση τους. Γιατί χρόνια τώρα από κάθε θέση, από κάθε καθήκον που του έχει ανατεθεί από τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, αγωνίζεται και τα αποτελέσματα είναι ορατά σ΄ όλους μας και εκτιμούνται από τους πολίτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.