Οι ευχές όλων των Τρικαλινών και των Ελλήνων την συνοδεύουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με γεμάτες της αποσκευές της από τις ευχές των Τρικαλινών αλλά κι όλων των Ελλήνων αναχώρησε για την Ιαπωνία η Τρικαλινή αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται για την μοναδική εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο άθλημα ταεκβοντό. Δίπλα στην Τζέλη και ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας, Θοδωρής Ζηνέλης.

Η ίδια ήρεμη και προσηλωμένη στο στόχο αναμένεται να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για την κατάκτηση ενός μεταλλίου και γιατί όχι, του Χρυσού.

Συγκινεί το μήνυμα του προπονητή της Νίκου Παϊταρίδη

“Τόκιο… έρχεται το αστέρι των Τρικάλων! Πετάς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το ταξίδι της ζωής σου.
Ήταν εκεί η οικογένεια σου και η οικογένεια του ΣΟΑΤ.
Σε ένα ταξίδι σταθμό για την ζωή σου,ένα ταξίδι που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας με τόση υπερηφάνεια!
Απολαυσε το κάθε δευτερόλεπτο της Ολυμπιακης παρουσίας σου, μιας παρουσίας που θα μείνει με ανεξίτηλη γράμματα στην Ιστορία του Αθλητισμού και του Ταεκβοντο.
Η παρουσία σου στους Ολυμπιακους Αγωνες σηματοδοτεί πολλά,και αυτή είναι η μεγάλη σου παρακαταθήκη και προσφορά στον Αθλητισμό και το Ταεκβοντο.
Οι αθλητικές επιδόσεις και τα μετάλλια δεν έχουν καμία αξία μπροστά στην πίστη που θα δίνεις στους νεαρότερους ότι αγωνιζόμενοι με πάθος και αξιοπρέπεια μπορούν να πραγματοποιησουν τα όνειρα τους!
Ειδικότερα για την μικρή μας πόλη τα Τρίκαλα συμβολίζει πάρα πολλά…
Αλλά και σε ολόκληρο το Ελληνικο Ταεκβοντο έκανες μεγάλο καλό,ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες…όλοι κερδίζουν από τον αθλο σου και αυτό να σε γεμίζει περηφανια!
Στην επιστροφή σου θα είμαι εκεί για να σε υποδεχθω ως OLYMPIAN πλεον και…
Ο Δάσκαλος σου”

Ευχόμαστε ολόψυχα στη Φένια κάθε επιτυχία και επιστροφή με ένα μετάλλιο.